Akciók

Ékszerüzleteink folyamatosan megújuló akciók keretében kínálják széles választékuk darabjait.

Arany- és ezüst ékszerek, karórák, nyakékek, karikagyűrűk, drágaköves ékszerek, fülbevalók, medálok változatos, megújuló kínálatából választhat.

Fazon ékszer vásárlás!

Fazon ékszer vásárlás!

Békés megyében egyedülálló lehetőség. Jó állapotú nem törtarany minősítésű ékszerek felvásárlása világpiaci ártól függően extra magas napi árfolyamon. Megunt használt, de újszerű ékszereit most kedvező áron értékesítheti bármely üzletünkben. A pontos árajánlatért keresse fel valamely Truta ékszerüzletet, Szarvason, Békéscsabán, Orosházán vagy Gyulán.
Bővebb tájékoztatást telefonon is...
Törtarany Beszámítás Új Ékszerbe

Törtarany Beszámítás Új Ékszerbe

Ha új ékszerre vágyik, de készpénz ráfordítása nélkül szeretne hozzájutni, nálunk adott a lehetőség. Behozza üzletünkbe régi megunt, használt arany ékszereit vagy tört aranyát, és mi kedvező feltételekkel számítjuk be Önnek az áhított új ékszerbe. Békés megyében egyedülálló kínálat és különleges kézműves mestermunkák várják Önt Truta János ötvösmesternél Békéscsabán, Gyulán és Orosházán.
Befektetési Aranytömbök: Biztos Menedék Évezredek Óta

Befektetési Aranytömbök: Biztos Menedék Évezredek Óta

Megkezdtük befektetési aranytömbök forgalmazását is. Svájci 999,9-es finomságú Argor Heraeus márkájú tömbjeink Certifikat-tal érkeznek, és természetesen garanciát is vállalunk rájuk. Napi árfolyamon értékesítjük és vissza is vásároljuk őket. 10 Grammos kiszereléstől az 1 Kg-ig rendelhetőek, szállításukat rövid határidővel vállaljuk.
Törtarany felvásárlás magas napi áron!

Törtarany felvásárlás magas napi áron!

Azonnali készpénzfizetéssel vásárolunk fel aranyat a világpiaci ártól függően.

Ha csak cserélni szeretne arra is van lehetőség a tört arany áránál jóval magasabb gramm áron számoljuk be az ön aranyát.

Termékkínálatunkból:

M05 NYL02 M04 NYL01 M03 M02
M01 FV08 FV07 FV06 FV05 FV04
FV03 GY11 FV02 GY10 GY09 GY08
GY07 GY06 GY05 GY04 GY03 GY02
1